پلیاستایرن های فوم به دلیل دمیده شدن گاز هگزان داخل آن ها حالت پف کردگی پیدا می کنند.
بنابراین هرگز نباید از ظروف پلیاستایرن شفاف یا مات برای نوشیدنی ها و غذاهای داغ استفاده کرد.
از نگهداری ظروف پلیمری حاوی مواد غذایی چرب نیز به مدت طولانی در معرض نور خورشید و دمای بالا باید جدا خودداری کرد .
به گفته کارشناسان مواد پلاستیکی موجود در ظروف یک بار مصرف پلاستیکی حاوی ترکیبات فنول است که هنگام تماس با مواد داغ مثل آش ، چای، آب داغ و غذاهای گرم و چرب کمی نرم می شوند و گاز دیوکسین آزاد می کنند و زمینه ایجاد سرطان در مصرف کنندگان تشدید می شود.
استفاده از این ظروف سبب تاثیر مستقیم بر سیستمهای عصبی، قلب و دستگاه گوارش و اثرات سوء این ظروف همچنین در سقط جنین و تولد نوزادان ناقص در زنان باردار که مصرف کننده دائم مواد غذایی آغشته به دیوکسین هستند نیز به اثبات رسیده است.
نتیجه گیری:
در مجموع سرو نوشیدنی یا غذای داغ در ظروف پلاستیکی یکبارمصرف٬ خطراتی از جمله سرطان٬ مشکلات بارداری در زنان٬ آسیب رساندن به سیستم عصبی بدن را به همراه خواهد داشت. که در نهایت به این نتیجه می رسیم که استفاده از ظروف یکبار مصرف کاغذی می تواند ضامن سلامتی ما باشد.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.